OVER ONS

Beste toekomstige leerlingen,

Mijn naam is Oguzhan Gocmen, en ik ben met trots de eigenaar van Rijschool Oude Maas. Mijn passie voor lesgeven begon met theorielessen, en na enkele jaren besloot ik mijn expertise uit te breiden naar praktijklessen als rijinstructeur. Met jarenlange ervaring achter de rug, voelde ik dat het tijd was om mijn kennis en toewijding te investeren in mijn eigen rijschool – zo werd Rijschool Oude Maas geboren.

Elke leerling is uniek, en dat begrijpen we bij Rijschool Oude Maas als geen ander. Door de jaren heen heb ik verschillende lesmethoden ontwikkeld, afgestemd op de individuele behoeften van onze leerlingen. Bij ons staat jouw tempo centraal, en je krijgt les van dezelfde instructeur, wat zorgt voor een vertrouwde en effectieve leeromgeving.

Bij Rijschool Oude Maas maken we gebruik van een Instructiekaart, die na elke les samen met jou wordt ingevuld. Hierop noteren we wat er in de les is behandeld en bespreken we of de gestelde doelen zijn behaald. Zo gaan we stap voor stap vooruit, en we zorgen ervoor dat je goed voorbereid de weg op gaat.

Wil je de eerste stap zetten naar het behalen van je rijbewijs? Meld je dan aan voor een gratis proefles via ons aanmeldformulier. Voor vragen zijn we ook bereikbaar via WhatsApp of telefoon op het nummer 06 – 533 09 822.

Rijschool Oude Maas staat klaar om je te begeleiden op je weg naar rijvaardigheid en onafhankelijkheid. Samen maken we van jou een zelfverzekerde en bekwame bestuurder. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Oguzhan Gocmen

Eigenaar, Rijschool Oude Maas

EEN GOEDE RIJOPLEIDING IS EEN INVESTERING IN JOUW EIGEN VEILIGHEID

Betrouwbare, flexibele, transparante rijschool

Een unieke lesmethode

Gekwalificeerde instructeurs (faalangst en RIS)

×